Книги — це справжня духовна скарбниця людства

Книга робить кожну мить життя людини неповторною. Тільки завдяки їй вдається здійснювати географічні відкриття і борознити простори космічного океану, не виходячи з дому. Книга вчить, розповідає, наставляє, змушує мислити, співпереживати та радіти разом з іншими людьми. Завдяки книзі людина пізнає світ, саму себе, знайомиться з тими, кого немає в живих ось уже кілька століть, набуває корисний досвід і навички.

 

Кажуть, що книга – це найкращий подарунок і це дійсно так. Під час офіційного візиту Надзвичайний і Повноважний посол Туркменістану в Україні та Молдові Аманмурадов Нурберді Аманмурадович  подарував Українсько-туркменському культурно- освітньому центру книгу Президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова  «Туркменістан-серце великого шовкового шляху».

 

Директор Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Ільніцька Катерина Сергіївна та Фахівець І категорії Кошевнюк Галина Сергіївна щиро вдячні за книгу, яка поповнила постійно діючу книжкову полицю центру, де представлена наукова література за напрямками діяльності центру.