Засідання активу туркменських студентів

IMG_983718 листопада 2017 року на базі Українсько-туркменського культурно-освітнього центру відбулася зустріч завідувача відділу по роботі з іноземними студентами Надією Ремезовською і директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Олександром Лавриком зі студентським активом іноземних студентів, які навчаються в університеті.

Предметом зустрічі стало обговорення і вирішення низки важливих питань напередодні заліково-екзаменаційної сесії і зимових канікул. 

Особливу увагу звернули на успішність і якість навчання іноземних студентів. Зокрема, зазначалося, що організація навчальної роботи в університеті здійснюється відповідно до Положення про Європейську кредитно-трансферну систему навчання. Згідно з цим положенням оцінки виставляється за результатами роботи студента впродовж усього семестру, а саме, підсумкова оцінка визначається як загальна набрана кількість балів з кожної дисципліни.

IMG_9835

Завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська наголосила, що студенти мають планувати свої канікули з врахуванням того, наскільки успішно вони складають заліково-екзаменаційну сесію. Представників студентського активу поінформували про те, що іноземні студенти повинні ставити до відома відділ по роботі з іноземними студентами та деканати факультетів, на яких вони навчаються, про місце перебування на період зимових канікул.  

Вирішувалися питання організації змістовного дозвілля іноземних студентів на період зимових канікул. Директор Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Олександр Лаврик ознайомив з планом заходів, для тих студентів, які перебуватимуть в Умані в цей період. Обговорювалися пропозиції від іноземних студентів щодо того, як провести канікули цікаво і дізнатися щось нове і корисне про Україну, її культуру і традиції.