Зустріч іноземних студентів з координатором міжнародного співробітництва УДПУ

27 лютого відбулася зустріч з іноземними студентами, щодо можливості участі в програмі академічної мобільності Mevlana .

“MEVLANA” – це програма академічної мобільності, що націлена на обмін студентами та викладачами між турецькими вищими навчальними закладами та ВНЗ з інших країн. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини є партнером програми академічної мобільності Mevlana спільно із партнерським університетом Біледжик Шейх Едебалі (Туреччина).

Координатор міжнародного співробітництва УДПУ Ольга Сушкевич поінформувала іноземних студентів про можливості навчання в університеті Біледжик Шейх Едебалі (Туреччина) за програмою академічних обмінів MEVLANA для студентів та аспірантів терміном на 1-2 семестри.

Завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська наголосила, що першочерговим завданням студентів є формування кваліфікаційних навичок з обраної спеціальності, а відповідно – систематичне відвідування занять та високий рівень підготовки до практичних і лабораторних занять, використання новітніх технологій.

З більш детальної інформацією можна ознайомитись за посиланням

https://udpu.edu.ua/calendar/eventdetail/1153/-/prohrama-akademichnoi-mobilnosti-mevlana-universytet-biledzhyk-sheikh-edebali