Майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас

  1. Всім відомо, що новорічна ялинка – це втілення свята, яскравих емоцій та щастя. Ялинкові прикраси займають чи не найперше місце у формуванні чарівної атмосфери очікування дива. Зимові вечори та прийдешні святкування надихають творити щось цікаве та фантастичне! 

Попри широкий вибір іграшок на магазинних полицях, декому більше до душі декор, зроблений власноруч. Як виготовити ялинкову прикрасу, до прикладу, з кульок, ниток та клею розповіли та продемонстрували на майстер-класі для іноземних студентів.

А також  для всіх уже давно не секрет, що звичну для всіх новорічну ялинку з хвої можна замінити на альтернативну, яку кожен може створити своїми руками. Тож студенти навчились робити ялинки з різних підручних матеріалів.

В Українсько-туркменському культурно-освітньому центрі панувала доброзичлива атмосфера, де легко і невимушено, і кожен почуває себе впевнено і затишно. Створення новорічних прикрас викликало в студентів багато позитивних емоцій, а отримані результати принесли велику радість.

Адже, що може бути краще за новорічну іграшку та альтернативну ялинку, створену власними руками, непідробні емоції і враження.