Студенти з Туркменістану взяли участь у ХІІ Всеукраїнській науковій конференції студентів та молодих науковців «НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ»

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася ХІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів та молодих науковців «Наука. Освіта. Молодь».

Організаторами конференції стали Студентське наукове товариство, Рада молодих науковців, відділ науково-технічного розвитку та європейської інтеграції, видавничо-редакційний відділ університету.

У роботі конференції взяли участь близько 150 студентів і молодих науковців із закладів вищої освіти України та зарубіжжя, серед них студенти факультету іноземних мов Октамова Юлдуз та Токлиєв Даянч.

Октамова Юлдуз виступила на пленарному засіданні із доповіддю на тему: "Лінгвокультурні особливості англійських та українських паремій", а Токлиєв Даянч на секційному з доповіддю на тему: "Диференціаційні ознаки лексики наукового стилю"

Доповіді учасників конференції опубліковано у збірниках тез і статей, які видано за підсумками конференції.

Усім учасникам науково-практичної конференції бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку та успішної реалізації нових креативних ідей.