УДПУ приймає широкими та теплими обіймами іноземних студентів із Туркменістану!

З кожним роком кількість іноземних студентів, які навчаються в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини збільшується. З 27 серпня розпочалась активна вступна кампанія та перші іспити іноземних абітурієнтів.

Щодня іноземні громадяни приносять свої документи до Відділу по роботі з іноземними студетами, де спільно з фахівцем першої категорії Українсько-туркменського освітньо гоцентру Кошевнюк Г.С. та завідувачем відділу по роботі з іноземними студентами Ремезовською Н.М. проходить прийом документів на денну та заочну форму навчання освітнього ступеня бакалавра.

Зарахування іноземців на навчання на відповідному рівні вищої освіти здійснюється за результатами вступних випробувань (співбесіди) з визначених предметів і мови навчання та на підставі академічних прав на продовження навчання, що надаються документом про здобутий рівень освіти в країні його походження, і врахування балів успішності, що дають право на продовження навчання на наступному рівні вищої освіти відповідно до законодавства країни, що видала документ про здобутий ступінь (рівень) освіти.