Посвята першокурсників у студенти УДПУ імені Павла Тичини

31 серпня в Уманському державному педаогічному університеті імені Павла Тичини відбувся один із масштабних заходів вишу – Посвята першокурсників у студенти. Яскраве сонечко, посмішки, святковий настрій – безперечно, кожен студент 1-го курсу назавжди запам'ятає цей день, свій день посвяти у студенти УДПУ імені Павла Тичини. Попереду незабутні студентські роки, навчання, праця, творчий пошук, та в цей день майбутнє здається таким загадковим, хвилюючим, все ще попереду...

Учорашніх школярів, а сьогодні вже студентів, батьків, почесних гостей вітав весь професорсько-викладацький колектив та ректорат університету, на чолі з ректором – професором, доктором педагогічних наук, Заслуженим працівником освіти України Олександром Безлюдним. Він запевнив студентів, що саме в нашому університеті вони отримають якісну освіту, яскраве і цікаве студентське життя, найкращі умови навчання і проживання. Також висловив щиру подяку, що обрали Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – центр духовності, науки та культури в регіоні.

Після теплих привітань першокурсники мали змогу познайомитися з гордістю УДПУ імені Павла Тичини. Урочистою ходою перед першокурсниками пройшли кращі з кращих – відмінники навчання, переможці змагань, олімпіад, дипломанти конкурсів, науковці, студентські лідери.

До урочистої ходи долучились також іноземні студенти  із Туркменістану. Дівчата у традиційному туркменському вбранні та  з українськими і туркменськими прапорцями демонстрували єдність двох держав.

Всі тривоги і хвилювання, пов’язані зі вступом залишились позаду. Попереду студентський час, цікавий і різноманітний, наповнений лекційним, практичними, семінарськими  та лабораторними заняттями, заліками та іспитами, екскурсіями та концертами і багатьма іншими подіями важкого, але найкращого студентського життя. 

Дорогі першокурсники! Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні та творчої наснаги. Нехай новий 2018-2019 навчальний рік принесе багато здобутків, відкриттів та перемог на благо Уманського державного педагогічного університеті імені Павла Тичини.