Азіатська Олімпіада в Туркменістані

691f4cb4d8e0b41В кінці 2010 року в місті Ель-Кувейт було прийнято рішення віддати право проведення Азіатських ігор Туркменістану. Олімпіада 2017 року буде проходити в Ашхабаді.Влада країни серйозно підходять до цього заходу. Вже відбувається зведення Олімпійського містечка, яке буде найкращим комплексом Центральної Азії. У комплексі відбудеться і урочисте відкриття і самі змагання. Змагання розпочнуться п’ятнадцятого вересня, а завершаться двадцять четвертого. Ігри відвідають шістдесят дві країни. Спортсмени будуть змагатися в двадцять одному виді спорту.

Для велосипедистів побудують сучасний трек, який зможе розмістити шість тисяч глядачів. Подібна арена може приймати змагання будь-якого рівня і масштабу. Також комплекс має відмінну інфраструктуру, включаючи в себе всі зручності.

1be31d60423088f5bb691b04ec8a56f3

Також будують криту арену для легкоатлетичних змагань на п’ять тисяч людей, чудовий корт у закритому приміщенні, який зможе розмістити чотири тисячі вболівальників. Також планується будівництво плавального комплексу місткістю п’ять тисяч. Олімпійське містечко також буде включати в себе велику багатофункціональну арену для командних видів спорту і гімнастів.