Студенти із Туркменістану отримали дипломи бакалавра

00Вручення дипломів - одне з найбільш хвилюючих подій в житті кожного студента, а тепер - випускника. Це той  найяскравіший момент, якого всі так чекають на протязі довгих років навчання.

В актовій залі корпусу №3 УДПУ імені Павла Тичини  відбулася урочиста церемонія вручення дипломів освітнього ступеня «бакалавр»
випускникам-іноземцям 2017 року.

Урочисте зібрання відкрив і привітав студентів з успішним завершенням навчання перший проректор, професор Гедзик Андрій Миколайович . У цей день в святковій залі університету зібралися друзі випускників, їхні викладачі, завідувачі кафедр, куратори, почесні гості – керівництво вузу.DSC_5976

Найактивніші випускники отримали разом з дипломами подяки за активну участь у громадській, навчальній і культурній діяльності університету.    

DSC_5963Студентів-випускників з цим днем також привітали проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Ревнюк, заступник декана з навчальної роботи факультету фізики, математики та інформатики Ірина Тягай, директор Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Олександр Лаврик, завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська. Теплими та щирими були слова вітання та настанови для випускників тих людей, які пліч-о-пліч продовж років йшли поряд з ними та ділилися своїми знаннями, досвідом та, по великому рахунку, віддали їм частину себе.
DSC_6100

Студенти в свою чергу подякували альма-матер і своїм викладачам за терпіння і розуміння. І як зізналися випускники: «Вчитися було цікаво і складно, але якщо ми сьогодні тут, значить, всі труднощі ми успішно подолали».

DSC_6128

Впродовж свята студенти молодших курсів  доповнювали атмосферу справжнього свята веселими пісенними дарунками та динамічними танцями. Гарним доповненням до виступів було захоплююче відео.
DSC_6009

Вітаємо всіх випускників із знаменною подією в їхньому житті, бажаємо міцного здоров’я та кар’єрних здобутків!