Вітаємо переможницю «Міс ПГФ – 2017» Керімову Акджемал

IMG_692912 квітня в актовій залі нового корпусу відбувся конкурс краси та таланту «Міс природничо-географічного факультету 2016». За цей титул боролися вісім вродливих та налаштованих на перемогу студенток.

 

 

Оцінювало наших чарівних дівчат вельмишановне журі на чолі з Гекалюк Людмилою Юріївною. Показати себе учасниці мали змогу у 6 конкурсах. У конкурсі «Відеовізитка» кожна з конкурсанток презентувала себе та розповіла про своє життя. Вихід у ділових костюмах розкрив дівчат з іншої сторони, адже ми побачили, яка ж вона граційна та стильна жінка сьогодення!

IMG_6662

IMG_6632

А як вміють учасниці поєднувати красу та розум нам показав інтелектуальний конкурс. Та хіба ж може жінка обмежитись гарною зовнішністю та грацією? Звісно ж, ні. Кожна дівчина має свою родзинку, яку конкурсантки і продемонстрували у творчому конкурсі. У конкурсі талантів учасниці змогли якнайповніше розкритися, показати себе, завоювати прихильність суддів та глядачів. Адже кожна дівчина по-своєму талановита. Хтось захоплює своїм голосом, ще хтось притягує погляди неймовірним танцем.

IMG_6709IMG_6691

Поки учасниці готувалися до своїх виходів, публіку розважали студенти-організатори заходу та молодіжні гурти КаРаВаН та Serbian star.IMG_6648IMG_6618

Завершився вечір оголошенням довгоочікуваних результатів. Переможницею конкурсу «Міс природничо-географічного факультету 2017» стала Керімова   Акджемал. Вітаємо переможницю і бажаємо їй подальших перемог та нев’янучої краси!IMG_6884