ДОСЯГНЕННЯ В ШАХАХ І ШАШКАХ!

img_8781

З давніх часів шахи шанувалися в суспільстві. У них грали правителі держав і вищі верстви суспільства. Шахісту для успішної гри доводиться вивчати, розбирати, аналізувати і запам'ятовувати безліч позицій, партій. Крім того, при виборі ходу в пам'яті доводиться утримувати проміжні позиції і їх оцінки. Тобто в процесі гри і тренувань відбувається розвиток всіх видів пам'яті.

У рамках тижня Туркменістану відбулись змагання з шахів та шашок серед студентів із цієї дружньої країни. Турнір, організований спортклубом університету (керівник – Володимир Щербина), проводився по коловій системі.

 img_8758

За результатами змагань із шашок переможцями стали: Атанияз Аллаберенов (факультет фізичного виховання) - І місце, Шахрух Розбаєв (факультет фізики, математики та інформатики) - ІІ місце, Аліджан Абдисалимов (факультет фізичного виховання) - ІІІ місце.

00

У змаганнях з шахів І місце посів Шазат Каюмов (факультет фізичного виховання), ІІ місце – Джумамират Маметжумаєв (факультет фізики, математики та інформатики), ІІІ місце Ільяс Ісматов (історичний факультет).

Так тримати!