КОНЦЕРТ З НАГОДИ 25-ої РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТУРКМЕНІСТАНУ

127 жовтня під егідою Українсько-туркменського культурно-освітнього центру був організований та проведений концерт з нагоди 25-ої річниці Незалежності Туркменістану. Будучи далеко від батьківщини, туркменські студенти відзначили свято своєї держави у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

З вітальною промовою виступила проректор з науково-педагогічної роботи Н. І. Ревнюк, яка побажала іноземним студентам здоров’я, щастя, миру та успішного навчання в нашому університеті.

2

Глядачі в залі були приємно вражені номерами художньої самодіяльності, серед яких були пісні, танці, вірші та дотепні інсценізації. Від студентської ради та професорсько-викладацького колективу університету подарунком для туркменських студентів стала вокально-хореографічна композиція на патріотичну тематику.

3

У кінці свята з привітаннями виступили організатори свята – директор Українсько-туркменського культурно-освітнього центру О.Д. Лаврик та начальник Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Л.Ю. Гекалюк. Кращі іноземні студенти були нагороджені почесними грамотами і подяками.

5