ПЕРЕМОГИ У СПОРТИВНІЙ БОРОТЬБІ

img_7804

Нещодавно під час візиту в УДПУ Надзвичайного і Повноважного Посла Туркменістану в Україні та Молдові НурбердиАманмурадова відбулася його зустріч із студентами. Посол закликав своїх співвітчизників більше і предметніше займатися наукою та спортом. Слова посла були прийняті до уваги і втілилися у життя.

Так, у жовтні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулась першість вузу серед студентів з боротьби. У спортивній залі зібралися 25 борців з різних факультетів. Під час запеклих змагань борці показали високий рівень спортивної майстерності, волю до перемоги та здоровий дух.

0000

Після напруженої боротьби призові місця посіли найкращі. Відзначилися й туркменські студенти. У ваговій категорії до 70 кг ІІ місце виборов Аслан Лорсанов (факультет фізичного виховання), у ваговій категорії до 75 кг ІІІ місце – ХанжарАбдурашидов(факультет фізичного виховання), у ваговій категорії до 80 кг ІІ місце – НепестДжепаркулов (факультет фізики, математики та інформатики), у ваговій категорії до 90 кг І місце добився АзаматОсманов(факультет фізичного виховання).
img_8170

Так тримати, хлопці!!!