Наш актив

Студентський актив Українсько-туркменського культурно-освітнього центру

З вересня 2018 року розпочав свою роботу оновлений студентський актив Українсько-туркменського культурно-освітнього центру УДПУ.

Студентський актив займається розробкою пропозицій щодо підвищення та оцінки якості освітнього процесу, сприяють реалізації суспільно значимих молодіжних ініціатив, а також сприяють адміністрації вузу та структурним підрозділам у вирішенні адміністративних, навчальних , наукових, культурно-масових та творчих завдань.

Діяльність Студентського активу є головним чинником залучення туркменських студентів УДПУ до участі в різних сферах суспільного життя, дозвілля і побуту, поліпшення якості життя в студентських гуртожитках, інформування про діяльність навчального закладу.

Результати діяльності Студентського активу сприяють зміцненню міжвузівських, міжрегіональних, міжнародних зв'язків та підвищення іміджу ВНЗ серед студентської молоді та майбутніх абітурієнтів.

Чапикова Гунча  - студентка факультету фізики, математики та інформатикКойлиєв Алланур і Аманова Лачин-студенти факультету фізики, математики та інформатики

Гурбанназаров Мейліс та Нарсахатова Езіза - студенти факультету іноземних мов